Chopinlaan 2 F6 NAARDEN

Vorige
terug naar aanbod

Met veel plezier mogen wij dit zeer goed onderhouden, instap klare twee kamer appartement op de zesde en tevens bovenste verdieping aanbieden!

Houd u ook van een grote tuin zonder onderhoud? Dan is dit  appartement precies wat u zoekt! Vanaf de zesde woonlaag van het appartementen gebouw ‘Beukenrode’ heeft u prachtig uitzicht op de goed onderhouden tuin van dit appartement. De tuin, met een leuke zithoek, is voor alle bewoners vrij toegankelijk. Regelmatig worden er gezellige bijeenkomsten georganiseerd door en voor bewoners. Jong en oud door elkaar woont hier met een groot gevoel van saamhorigheid. De VvE is zeer gezond en heeft voldoende in kas voor het groot onderhoud.

Er is altijd voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en de grote zaal, met keuken, biljart en toilet, op de eerste verdieping staat u ter beschikking voor privé feestjes. In de onderbouw heeft elk appartement zijn eigen afgesloten berging (box).

Zowel op de begane grond als in de onderbouw is een ruime afgesloten fietsenkelder.

Krijgt u logés? Dan zijn er logeerkamers en-suite beschikbaar voor slechts € 20,= per nacht.

De indeling van het appartement is als volgt:

Via de video met intercom komt u het gebouw binnen in de centrale hal met brievenbussen en liften. Wanneer u fit wilt blijven kunt u ook via de bordes trap naar de zesde verdieping.

De afgesloten en verwarmde gang leidt u naar het appartement.

In het appartement is geen gas aanwezig, u kookt dus elektrisch (inductie) en natuurlijk zijn er ook een combi oven/magnetron en vaatwasser aanwezig. Het moderne toilet is vanuit de hal toegankelijk.

Vanuit de ruime en lichte woonkamer komt u op het balkon met prachtig uitzicht over de boomtoppen van de riante en goed onderhouden tuin. Zowel bij het woonkamer raam als het balkon is een elektrisch bedienbaar zonnescherm want u zit hier goed op de zon!

De royale slaapkamer met inbouwkasten heeft een moderne badkamer en-suite met douche, vaste wastafel meubel, wasmachine en droger aansluiting.

Graag nodig ik u uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Algemeen:

- Goed onderhouden en instap klare appartement

-       Gezonde VvE

- Prachtige goed onderhouden tuin

- Zeer ruime party ruimte in het gebouw

- Twee inpandige fietsen/scooter stallingen

- Parkeren op eigen terrein

- Video intercom

- Brandmelder in elk appartement

- Twee liften

-       Logeerkamers voor slechts € 20,= p.n.

- Servicekosten € 296,16 per maand

- Voorschot verwarming € 100,= per maand

Oplevering: in overleg

We vatten het samen

We hebben de belangrijkste gegevens op een rijtje gezet. Dat is mooi overzichtelijk

€290.000,-

Beschikbaar