Aankopen

Gefeliciteerd hier zijn je 7 aankooptips!

Aankopen van je woning.

Wat biedt een aankoopmakelaar?

Als je een nieuwe woning gaat kopen dan is dat vaak de duurste aankoop die je in je leven doet. Er komt ook ontzettend veel bij kijken. Wat is de waarde van de woning? kan ik de hypotheek wel krijgen? Wat gebeurd er allemaal bij de notaris? Waar moet ik allemaal op letten bij een voorlopig koopcontact en wat betekend alles wat er in staat? Moet ik taxaties van de woning laten verrichten?

Als je een appartement aankoopt heb je te maken met vragenlijsten, VVE notulen, begroting, jaarcijfers, meerjaren onderhoudsplan wat staat daar allemaal in? En alles lijkt wel expres in een taal geschreven zodat je er geen snars van snapt!

Wat nu als je iemand hebt die jouw belangen voor ogen heeft en in het hele proces met je meekijkt?

Dan krijg je pas echt grip op de woningmarkt!

Wat bieden wij?

Wij bieden altijd een gratis kopje koffie. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en nemen wij de kosten op ons. Slimmer word je er in ieder geval van!

Wat bezoekers verder lazen

Hulp bij aankoop nodig?

Plan een vrijblijvend gesprek in met een van onze makelaars?

Over VAT Makelaars

VAT Makelaars staat voor grip met een lach. Wat bedoelen we daar eigenlijk mee? Wat mag je verwachten als je samenwerkt met onze makelaar?

Een bruisende makelaar
Een huis kopen of verkopen is een serieus proces. Toch mag het ook een feestje zijn. Om daar voor te zorgen moet een makelaar grip hebben op de woningmarkt. Meer weten? Als jij voor de koffie zorgt, zorgen wij voor een goed verhaal!

Grip op de woningmarkt
Je woning presenteren, de juiste sfeer vastleggen & strategisch omgaan met biedingen. De woningmarkt is in beweging. Bij VAT Makelaars weten we waar we het over hebben. Met ruim 30 jaar aan ervaring bij elkaar hebben we genoeg kennis in huis om jou te behoeden voor de valkuilen. Vrijblijvend te weten komen waar je allemaal op moet letten? Maak een vrijblijvende afspraak!

Meer over ons