Verkopen

Gefeliciteerd hier zijn je 7 aankooptips!

Verkopen van jouw woning. Wat doe je wel en wat doe je niet?

Voordat je een woning te koop zet.

Wie herkent het niet? Je hebt al sinds je de woning hebt de plinten nog niet gedaan, "dat komt wel" en dat deurtje schilderen moet ook al 4 jaar maar ja "geen tijd". En voor je het weet zie je het niet eens meer!

Het moment dat je besluit om de woning te verkopen ga je weer eens met een kritische blik door je woning. Wat zijn de snelle klussen waar je het afwerkingsniveau mee omhoog krijgt en dus de prijs?

Voordat je er gelijk een compleet nieuwe keuken in zet, de badkamer laat doen en het toilet met 24 karaats gouden tegels laat betegelen, is het handig om eens in gesprek te gaan met een makelaar wat handig is om te doen en wat absoluut geen toegevoegde waarde heeft.

Wel of geen woningstylist?

Een woningstylist kan echt het verschil maken. Door net wat schilderijen op te hangen het juiste kleur kussentje neer te leggen en alles met elkaar in overeenstemming met elkaar te brengen, zorg je voor een goede sfeer in de woning. Dat vertaalt zich direct naar meer mensen die zich thuis voelen. Laat dat nou net de bedoeling zijn.

Dus is het de moeite waard? Wij zeggen direct ja!

Marktkennis

Door de jarenlange ervaring en de passie die Ilse, Barbara en Dirk voor de woningmarkt hebben de uitgebreide data die NVM biedt zorgt er voor dat geen uitdaging te groot is. Elk jaar doen Barbara en Ilse trouw alle benodigde opleidingen om op deze manier ook op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op juridisch, bouwkundig gebied en de woningmarkt. Dirk is daarnaast uitstekend onderlegd om de laatste technische ontwikkelingen op waarde te schatten en toe te passen wanneer dit voor de woningverkoop meerwaarde heeft.

Wat kun je van ons verwachten?

Waar een eenpitter alle aandacht aan je kan geven omdat je vaak de enige op dat moment in de portefeuille bent, kunnen die vaak weer lastig bereikbaar zijn. Grote kantoren hebben vaak weer last van een onpersoonlijke aanpak. Wij hebben onze processen ingericht op de extra service, extra aandacht en ruime bereikbaarheid. Hierdoor komen technologie en persoonlijke aandacht in perfecte harmonie om jou een ervaring te geven die je verdient!

Wat kosten jullie?

Voor elke woning is het verschillend. Er zijn woningen die met een marketingstrategie op maat extra bezichtigingen kunnen behalen terwijl andere alleen gefotografeerd en op de correcte manier op Funda gezet moeten worden. Wat wij wel beloven is dat het eerste gesprek bij jouw thuis alleen een kopje thee of koffie kost. Na dit gesprek ben je op de hoogte van de ingeschatte waarde, de woningmarkt op dit moment en heb je een goede indruk wat wij voor je kunnen doen!

Plan nu je eerste vrijblijvende gesprek!

Wat bezoekers verder lazen

Jouw woning verkopen?

Wil je weten wat jouw woning waard is? Neem vrijblijvend contact op en wij komen gratis voor een waardebepaling en een kennismaking!

Over VAT Makelaars

VAT Makelaars staat voor grip met een lach. Wat bedoelen we daar eigenlijk mee? Wat mag je verwachten als je samenwerkt met onze makelaar?

Een bruisende makelaar
Een huis kopen of verkopen is een serieus proces. Toch mag het ook een feestje zijn. Om daar voor te zorgen moet een makelaar grip hebben op de woningmarkt. Meer weten? Als jij voor de koffie zorgt, zorgen wij voor een goed verhaal!

Grip op de woningmarkt
Je woning presenteren, de juiste sfeer vastleggen & strategisch omgaan met biedingen. De woningmarkt is in beweging. Bij VAT Makelaars weten we waar we het over hebben. Met ruim 30 jaar aan ervaring bij elkaar hebben we genoeg kennis in huis om jou te behoeden voor de valkuilen. Vrijblijvend te weten komen waar je allemaal op moet letten? Maak een vrijblijvende afspraak!

Meer over ons