Taxeren

Gefeliciteerd hier zijn je 7 aankooptips!

Taxeren. Wat doet een taxateur nou eigenlijk?

Wat is een Taxatie?

Wanneer je een woning gekocht hebt of een verhoging van je hypotheek wilt en je van een geldverstrekker geld nodig hebt, zal er gevraagd worden naar een NWWI gecertificeerde waarde bepaling van de woning. Met andere woorden een Taxatie.

Hierin wordt gekeken naar huizen die in de buurt zijn verkocht, hoe die vergelijkbaar zijn en ook waar ze juist van elkaar afwijken.

Hoe goed afgewerkt is de woning, zijn er nog belangrijke juridische beperkingen aan de woning die belangrijk zijn?

Dit heeft allemaal invloed op de waarde van de woning.

Dit en alle documenten die betrekking hebben op de woning, worden samen gevoegd in een rapport waardoor een geldverstrekker kan beoordelen of zij de woning als onderpand willen tegenover het geld dat zij verstrekken.

Inplannen van een taxatie?

Zo snel mogelijk een taxatie inplannen? Neem direct contact met ons op dan zorgen we dat we direct een taxatie inplannen.

Wat bezoekers verder lazen

Taxatie aanvragen

Jouw woning laten taxeren? Neem contact op!

Over VAT Makelaars

VAT Makelaars staat voor grip met een lach. Wat bedoelen we daar eigenlijk mee? Wat mag je verwachten als je samenwerkt met onze makelaar?

Een bruisende makelaar
Een huis kopen of verkopen is een serieus proces. Toch mag het ook een feestje zijn. Om daar voor te zorgen moet een makelaar grip hebben op de woningmarkt. Meer weten? Als jij voor de koffie zorgt, zorgen wij voor een goed verhaal!

Grip op de woningmarkt
Je woning presenteren, de juiste sfeer vastleggen & strategisch omgaan met biedingen. De woningmarkt is in beweging. Bij VAT Makelaars weten we waar we het over hebben. Met ruim 30 jaar aan ervaring bij elkaar hebben we genoeg kennis in huis om jou te behoeden voor de valkuilen. Vrijblijvend te weten komen waar je allemaal op moet letten? Maak een vrijblijvende afspraak!

Meer over ons