Aanbod

Beschikbaar

Chopinlaan 2 F6 NAARDEN

€290.000,-

Met veel plezier mogen wij dit zeer goed onderhouden, instap klare twee kamer appartement op de zesde en tevens bovenste verdieping aanbieden!

Beschikbaar

Biggekruid 46 Huizen

€539.000,-

In èèn van de groenste wijken van Huizen is het heel fijn wonen aan een rustige en gezellige doodlopende straat vlakbij op slechts 10 minuten lopen van de winkels en het strand wie wil dat niet!

Beschikbaar

De Boegspriet 29 DRONTEN

€275.000,-

Met veel plezier mogen wij deze goed onderhouden gezinswoning met 3 slaapkamer en een diepe achtertuin aanbieden!

Onder bod

S. van Ravesteynstraat 144 ALMERE

€275.000,-

Met heel veel plezier mogen wij dit appartement aan de S. Van Ravesteynstraat 144 in Almere aanbieden. Het appartement is instap klaar, compleet gerenoveerd in 2020 / 2021.

Beschikbaar

Emmy Andriessestraat 440 Amsterdam

€845.000,-

Ruime eengezins hoekwoning met zonnige op het zuid-westen gelegen achtertuin en eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein in de populaire nieuwe stadswijk van Amsterdam - IJburg.

Beschikbaar

Chopinlaan 2 D2 Naarden

€285.000,-

Houd u ook van een grote tuin zonder onderhoud? Dan is dit appartement precies wat u zoekt! Vanaf de vierde woonlaag van het appartementen gebouw ‘Beukenrode’ heeft u prachtig uitzicht op de goed onderhouden tuin van dit appartement. De tuin, met een leuke zithoek, is voor iedereen toegankelijk en georganiseerd door de bewoners. Jong en oud door elkaar woont hier met een groot gevoel van saamhorigheid. De VvE is zeer gezond en heeft voldoende in kas voor het groot onderhoud. Er is altijd