Wel of geen aankoopmakelaar?

Vorige
terug naar blogs

Wel of geen aankoopmakelaar?

Snelheid

Als je op dit moment een woning wilt aankopen, dan kan het soms lastig zijn om überhaupt een bezichtiging te krijgen omdat het al helemaal vol zit. Dat je er dan bovenop moet zitten is voor de meeste wel bekend. Daar hebben wij een speciale tool voor waar we de markt strak mee in de gaten houden. Hierdoor ben je de eerste die al het aanbod binnen jouw zoekcriteria binnen krijgt, nog eerder dan dat het op Funda staat! Daardoor ben je één van de eerste die een bezichtiging in kan plannen.

Strategisch

Als je dan een woning hebt gevonden die je leuk vindt, wat moet je dan eigenlijk bieden? Welke strategie hanteer je om jouw kansen te vergroten?

Dat is altijd lastig als er veertig mensen geïnteresseerd zijn natuurlijk. Er is er maar één met het winnende bod. Het fijne nieuws is dat niet altijd het hoogste bod wint. Voorwaarden, hoeveel zekerheid je kan bieden en gunfactor spelen ook een rol. Door de strategie die wij als VAT makelaars gebruiken zorgen we ervoor dat we op alle factoren zoveel als mogelijk eruit halen voor je!

Juridisch

Ook nadat een bod is geaccepteerd komt er veel op je af. Koopovereenkomst, aankoopkeuring, notaris, financiering. Als je hier niet dagelijks mee te maken hebt kan dit overweldigend zijn. Dan is het fijn om te weten dat jouw makelaar alles tot in de puntjes gelezen heeft en het in begrijpelijke taal met je door kan nemen.

Conclusie

Het is sneller, strategischer en veiliger als je een aankoopmakelaar inschakelt. Maar goed dat is natuurlijk een conclusie waar wij belang bij hebben. Dat jij er ook belang bij zal hebben willen wij uiteraard een keer onder het genot van een kop koffie komen uitleggen. Regel jij de koffie dan komen wij met een goed verhaal!

Aankoopmakelaar Naarden Bussum

Wat bezoekers verder lazen

Contact

Ontdek wat er mogelijk is, we helpen je daar graag bij!
Over

Dirk Suik

Het kopen van een huis is vaak de grootste aankoop in je leven, de mogelijkheid om een nieuwe stap te maken. Het is ontzettend gaaf mensen in die stap te mogen begeleiden.

Maak een afspraak
Dirk Suik