Dirk Suik

Het kopen van een huis is vaak de grootste aankoop in je leven, de mogelijkheid om een nieuwe stap te maken. Het is ontzettend gaaf mensen in die stap te mogen begeleiden.

Vorige

Graag stellen we je voor aan Dirk Suik

Dirk is een mens die ontzettend veel gedaan heeft in zijn werkend leven. De kerntalentenanalyse onthulde dat Dirk een ondernemer in hart en nieren is. Strategisch, gestructureerd en enorm goed met mensen.

Geen uitdaging lijkt Dirk te groot en hij gaat dan ook niets uit de weg. Ook de uitdagingen van een makelaarskantoor wist hij op een frisse manier aan te gaan. Uit zijn initiatief en harde werken is VAT makelaars geworden tot wat het nu is.

Dirk is iemand die werkt volgens het principe "zeg wat je doet en doe wat je zegt!" Daarnaast geeft Dirk aan dat hij tijd en aandacht ontzettend belangrijk vindt. "Wat je als makelaar en ook als hypotheekadviseur snel kan vergeten, dat wanneer je niet in het vak zit, iemand vaak maar 3 a 4 keer verhuisd in een heel leven. Dan is zoiets als het aankopen of het verkopen van je woning een ontzettend spannend proces waar heel veel aan vast hangt. Daar moet je zorg en aandacht voor hebben"

Door samen te kijken wat kan en daar duidelijk over te communiceren met mensen zorg je ervoor dat je veel van de stres weg kunt halen. Spannend blijft het altijd!

Neem contact op met Dirk

Weten of het kán?

Neem contact op met mij en ik help je aan je droomwoning
Vorige